måndag 7 december 2009

Fina Köpenhamn

Vi hade en jättefin tur till Köpenhamn! Superkul förstås att träffa Sofia och Hugo och lyxigt att gå ut och äta och bo på hotell. Hotellet kan forresten verkligen rekommenderas Wakeupcopenhagen heter det och ligger centralt och kostar litet - fräscht är det också i och med att det är nyöppnat!

Vi ägnade dagarna åt Tivoli-besök, shopping, lek med killarna och så åt vi väldigt mycket och väldigt gott! Restaurangbesöket på restaurangen Peder oxe blev faktiskt resans höjdpunkt! Vi fick ett mysigt runt bord, världens bästa service, killarna njöt och fick följa med ut i köket och laga glass och få kockmössor på huvudet. Vi ville aldrig gå därifrån - sånt underbart ställe - GÅ dit om ni är i krokarna!

Julklappsshoppandet var väl lite sådär - går inte riktigt att shoppa med två 5-åringar på släp. Fast några klappar blev det!

Resans dipp var tyvärr hemresan som blev lång och mödosam för oss båda. Planet som precis skulle lyfta och ta oss till Färöarna blev påkört av bilen som drar ut planet på startbanan - så det kom ett hål i planet och vi fick byta och vänta och vänta och kom inte hem förrän kl 12 i natt ... pju! En positiv sak i det hela var dock att min kusin Jaspur (ja han heter faktiskt så) var taxisjaffis och vi pratade släkt och gamla minnen på vägen till Torshavn!

Här får ni lite bilder


David och Hugo


David och Hugo på hotellrummet


Sofia